Vapaalasku

Mitä seuraavaksi? Ensi talven haaveet ja suunnitelmat

Laskukauden jälkeen kaiken valtaa hetkellinen tyhjyys. Kuuden kuukauden ajan en ole ajatellut muuta kuin töitä ja laskemista.

Joka vuosi, kun tulen vapun jälkeen pohjoisesta, havahdun. Avoimesta ikkunasta kuuluu lintujen laulua. Täällähän on yhtäkkiä kevät. On aika järjestellä jälleen elämää ja tavata ystäviä. Muistella viime kauden parhaita laskuja. Ja mikä tärkeintä, suunnitella seuraavaa!

Tässä listalla ensi talven haaveita ja suunnitelmia. Kaikkia niitä ei voi toteuttaa heti ensi kaudella, mutta ehkä jo seuraavana.

Kaamoksen kelotoimisto Pyhätunturilla

Olisi ihanaa pystyttää hetkeksi etätoimisto kaamoksen keskelle. Käydä nauttimasta kaamoksen sinisestä valosta silloin kun sitä on, ja muun ajan uppoutua töiden pariin, ilman että on lähdettävä kesken kaiken kotiin, ilman että joku keskeyttää.

Lue blogijuttu: Pyhätunturin kaamosfestivaali: vapaalaskua, valokuvausta ja joogaa

Pyhän Isokuru tammikuussa 2017.

Georgian Svaneti

Georgia jäi viime kaudesta mieleen paikkana, jonne haluan uudestaan. Ensi kaudella ehkä Gudaurin sijasta Svanetiin, joka on kuuleman mukaan metsälaskuparatiisi.

Lue lisää Georgiasta:

Puuterikenttiä ja neuvostoromantiikkaa – ensimmäiset laskupäivät Georgiassa

Vapaalaskua Georgiassa: yhden yön retki Jutan kylään

Kuutamo Kaukasus-vuorilla Jutan kylässä tammikuussa 2017.

Iran ja Dizin

Tämän kauden reissu peruuntui, mutta Iranin lumille olisi ihanaa päästä joskus. Yhdistäisin matkaan muutaman päivän Teheranissa.

Kilpisjärven kurut

Osallistuin viime syksynä Vuoden paras lyhäri X Clif Bar -kisaan, jossa vapaalaskulyhärini Vapaa vuosi äänestettiin voittajaksi. Hetki oli mieletön, ja vielä mielettömämpi oli palkinto: kolmen päivän setti kelkkakyyteinen Lapland Hotel Kilpiksessä. Koska talven lomat oli siinä vaiheessa jo sumplittu, jäi tämä reissu toteutettavaksi ensi vuodelle.

Tällä kauden 2016 aikana kuvatulla klipillä irtosi voitto.

Pyhän vappu

Joka vuosi kauden viimeinen reissu varataan ensimmäisenä, mielellään jo heinäkuussa. Pyhän vapusta on muotoutunut laskukavereideni kesken monivuotinen perinne. Tänä vuonna päästiin puuterilumille ja nauttimaan aurinkoisesta Callen-terassista.

Tunturivappu on ainoa oikea vappu! Kuva vuodelta 2017.

 

 

 

2 kommenttia

  1. Joo Iran on mielenkiintoinen. On Ollu siella 3 kertaa syksylla. En oo paassyt viella lumille, mutt ne ihmiset!! Kalle

    Tykkää

  2. Vau! ootko käynyt siellä vaeltamassa tai kiipeilemässä? oon kuullut samaa, et se meininki siellä on ihan priceless. Näyttää harmi kyllä siltä, et se jää tältäkin talvelta väliin :/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: