Kuka olen

Lumeen rakastunut seikkailija

fromholtz--29

Tämä blogi elää ja hengittää seikkailujeni mukana, välillä iloiten, usein jännittäen, aina loputtomasti innostuen. Lumihangessa, paukkuvassa pakkasessa ja vuorien huipulla elämä maistuu väkevimmältä, juuri minun makuuni. Paitsi näiden huippuhetkien tavoittelusta, kirjoitan avoimesti kommelluksistani ja nauran, jos en muulle, niin itselleni. Välillä kurkataan kulissien taakse ja katsotaan, miltä seikkailijan arki näyttää.

Olen Milja Fromholtz, 35-vuotias helsinkiläinen, jonka sydän sykkii pohjoiselle. Siviiliammatissani työskentelen verkkokaupan, digitaalisen markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan kehityksen parissa. Aloitin blogin kirjoittamisen syksyllä 2015, kun jäin työpaikaltani vuodeksi sapattivapaalle. Vietin vuoden laskien ja seikkaillen, ja kaikki huipentui yhden naisen soolomatkaan Helsingistä Hanoihin – junalla tietysti! Harrastan vapaalaskua, kiipeilyä, retkeilyä, vaellusta ja aivan liian montaa muuta lajia.

Olen mukana myös Buff-Camelbak Suomi -urheilutiimissä seikkailijana.

Sisältömarkkinointi ja varusteyhteistyö

Teen blogissani yhteistyötä ulkoiluvarusteiden ja -palveluiden kanssa, jotka sopivat arvoihini ja tarpeisiini. Vahvuuteni ovat laadukas kuva sekä teksti, ja itse blogin lisäksi Instagram ja Facebook ovat aktiivisia kanaviani. Tyylini on rehellinen, helposti lähestyttävä ja sitä komppaa vahva asiantuntemus retkeilyalalta, varusteista sekä retki- ja ulkoilukohteista. Varusteet joutuvat käytössäni koville, ja sen perusteella jaan vinkkejä myös eteenpäin.

Matkustan lajieni perässä ympäri maailmaa, usein yksin. Blogissa olen kirjoittanut muun muassa vapaalaskumatkoista Kazakstaniin sekä Georgiaan, junamatkastani Helsingistä Hanoihin, vaelluksestani Mongoliassa, kiipeilyreissuista Laosiin, Thaimaahan ja Kiinaan, kuten myös kiipeämisestä Mt. Kenyalle.

Minä ja blogini mediassa:

Esiintymiset ja palkinnot

Yhteistyökumppanit

  • Vandernet (Buff, Petzl, Camelbak, Jetboil, Ticket to the moon)
  • Merrell Finland
  • Suunto
  • Haglöfs
  • Jalanjälki -juoksuvalmennus

Ota yhteyttä

milja.fromholtz [ a t ] gmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s