Kotimaanmatkailu Matkat

Videoblogi: Lokakuun retriitti Villa Sivakassa

Yhteistyössä: Villa Sivakka

Minulla on ollut ilo tehdä jo pidemmän aikaa yhteistyötä Äkäsjärvellä sijaitsevan Villa Sivakan kanssa. Kuluneen vuoden aikana Sivakasta on tullut minulle mukavan tuttu piilopaikka, jossa voi hetkeksi unohtaa kaiken muun.

Tein lokakuiselta vierailulta videon käytettäväksi myös heidän markkinoinnissaan, mutta se kuvaa niin hyvin sitä mielenmaisemaa, jonka Sivakka minulle aina tarjoaa, että halusin julkaista sen myös täällä. Mielestäni Sivakka edustaa juuri sellaista kuvaa pohjoisesta, jota haluan kertoa myös muulle maailmalle. Ajateltua, rauhallista, kestävää, uniikkia. ❤ Lappi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: