Matkat

Bokor Hill Station on käsittämätön aavekaupunki Kampodzassa

Bokor HIll Station on rakennettu suuren kukkulan huipulle alunperin ranskalaisten siirtomaaisäntien lomakohteeksi. Kaupunki on hylätty 1940-luvulla ja nykyään miinoitettu. Tästä huolimatta se oli yksi matkan henkeäsalpaavimmista paikoista.

Meno kambodzhalaisella maantiella on kuin suoraan Irwinin biisista. Po-po-po-pooing! Lähdimme Kampotista paikallisen oppaan ja taman korotetuksi nelivetomaasturiksi tuunatun Toyota Camryn kanssa kiertelemaan kansallispuistoa.

Perslihakset ovat hellina, mutta se on pieni hinta siita, etta naimme vuoren huipulle rakennetun, ranskalaisten siirtomaaisantien lomakohteekseen rakenteman aavekaupungin, Bokor Hill Station. Paikka on hylatty jo 1940-luvulla, ja se on sittemmin ollut muun muassa sisallisodan taistelutantereena. Siita huolimatta se oli yksi matkan henkeasalpaavimmista nayista sumuisena iltapaivana. Yopyminen puistonvartijoiden kampassa toi mukavaa vaihtelua turistien muutoin kansoittamaan rannikkoseutuun.

1 kommentti

  1. Näitä juttuja on aina hauska lukea, mieletön reissu 🙂 Täällä +3, sateista, pimeää…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: