Vapaalasku Varusteet

Varusteet: Roxy Banana Smoothie -splitboard ja Karakoram Split 30 -siteet

Roxyn splittilauta on heti ensimmäisellä kaudellaan vienyt minut paikkoihin, joihin en ikinä lumikengillä olisi jaksanut.

Paras hankintani pitkään aikaan! Roxyn splittilauta (155cm), joka on heti ensimmäisellä kaudellaan vienyt minut paikkoihin, joihin en ikinä lumikengillä olisi jaksanut tai joista en olisi päässyt telemarkeilla alas. Banaanipirtelöni on twintip, mistä pieni miinus, muuten lankku tuntuu tosi sopivalta tällaiselle semi-agressiiviselle muttei kuitenkaan kovin taidokkaalle laskijalle, joka runnoo voimalla sen mihin taidot eivät riitä.

Karakoramin siteisiin päädyin, koska Sparkit olivat loppu. Aloitin splittilaskun lainatulla Voilén setillä, joka kahden viikon Japanin matkan jälkeen palautui omistajalleen pysyvästi, ei ollut mun juttu se näpertely. Halusin ostaa Sparkit nähtyäni niiden toimivan mainiosti, mutta ne tuntuivat olevan Euroopan maahantuojilta loppu. Karakoramit löytyivät alesta, ja ne toimivat ehdottomasti paremmin kuin Voilét, mutta siteisiin tarttuva lumi hidastaa merkittävästi laudan kasaamista. Laskutatsi tuntuu sentään hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: