Matkat

Viimeinen ilta Bangkokissa

Juuri kun olen tottunut elamaan sujuvasti ilman vessapaperia, vessanponttoja, aikatauluja, kelloa seka kiinteita hintoja, pitaa lahtea kotiin.

Taas tassa kavi nain. Juuri kun olen tottunut elamaan sujuvasti ilman vessapaperia, vessanponttoja, aikatauluja, kelloa seka kiinteita hintoja, pitaa lahtea kotiin. Viimeiset paivat Bangkokissa ovat tosin olleet jo aivan toista kuin mitä aiemmat reissuviikot. Toisaalta on ihana paasta takaisin kotiin, jossa ei tuoda norsunpoikasia keskelle kaupungin liikenneruhkaa, ja jossa ei enaa ravintolaan istuttuaan tarvitse tinkia kokiksen hinnasta. Voi olla, että en toviin myöskään tee illalliseksi nuudeleita.

Kotimatkamme alkaa tunnin kuluttua, mutta kotona Torkkelissa olen (jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan) vasta reilun 40 tunnin kuluttua. Sita ennen luvassa illallinen Qatarissa seka shoppailua Oxford Streetilla.

1 kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: