Matkat

Pueblan kaupungista puuttuu vain Zorro

Meksikolaisten siirtomaa-aikaisten rakennusten kuumat sisapihat ja avoimet ikkunat kummallisine kasveineen suorastaan odottavat mustaviittaista Zorroa hyppaamaan ikkunasta sisaan.

Taalla nayttaa ihan Meksikolta. Koloniaalirakennusten kuumat sisapihat ja avoimet ikkunat kummallisine kasveineen suorastaan odottavat mustaviittaista Zorroa hyppaamaan ikkunasta sisaan.Maa on yllattanyt rauhallisuudellaan ja siisteydellaan. Ostettuamme lentokentalla liput Pueblan bussiin virkailija ohjasi meidat bussiyhtion VIP-tiloihin, jossa oli ilmainen tarjoilu ja jossa saattoi lohota valkoisilla sohvilla tuijottaen seinan kokoista taulutelevisiota. Bussiin mentaessa kaikki matkustajat ja matkatavarat lapivalaistiin aivan kuin lent0koneeseen mennessa. No, se olikin deluxe-bussi.Tällä hetkellä olemme Pueblassa, joka on sopo pieni kaupunki – vain 1,9 milj asukasta – ja jossa palmut ovat todella isoja. Seuraavaksi kohti Oaxacaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: