Lukijatarjoukset Yleinen

Lukijatarjous: Aleksi Mehtosen upeita maisemakuvia printtijulisteiksi

Haluaisitko katsella tunturi- tai vuorimaisemia myös kotisohvalta? Pipo Silmillä -blogin lukijat saavat valokuvaaja Aleksi Mehtosen verkkokaupassa 10 prosentin alennuksen upeista maisemakuvaprinteistä koodilla PIPOSILMILLA10. Voimassa 1.2.2017 saakka.

https://aleksimehtonen.fi/prints/

Aleksi työn touhussa. Monet Pyhän kävijät tunnistavat varmasti Aleksin: hänet on voinut bongata aiemmin Pyhätunturilla muun muassa Tajukankaan jääkiipeilyseinällä, sekä tietysti myös tunturinrinteellä valokuvaamassa. Nykyään Aleksilla on oma studio Porvoossa. Vasen kuva: Pyhätunturin huippu (Aleksi Mehtonen). Oikea kuva: Refuge Albert 1er, Chamonix (Juho Knuuttila).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: